Programma

programma

De Vakantie Bijbel Week (VBW) wordt speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar georganiseerd.

We willen kinderen graag bekend maken met de verhalen uit de Bijbel zodat ze weten wie God is en in contact komen met de liefde van God.

De Vakantie Bijbel Week vindt plaats in de herfstvakantie, van dinsdag t/m donderdag in de ochtend (9:30-12:00). Ieder jaar werken we volgens een thema, hier zijn de Bijbelverhalen, knutselwerkjes en het toneel op afgestemd. Tijdens de ochtend luisteren we naar een Bijbelverhaal, we knutselen of doen spelletjes en zingen veel onder leiding van een muziekgroep, daarnaast is er een sketchgroep die het thema nog iets dichterbij brengt door middel van toneel. De donderdagochtend sluiten we af met een maaltijd, dan duurt de ochtend tot 12:30.

Slotavond

Op donderdagavond is er een slotavond, waar ouders, familie en belangstellenden van harte welkom zijn. U kunt dan zien en horen wat we tijdens de VBW met elkaar hebben beleefd.

Zondag

Op zondag ochtend ronden we de VBW af tijdens de VBW kerkdienst. De kerkdienst begint om 9.30 uur en is ook online te volgen/terug te kijken via de YouTube pagina van de kerk (zie het YouTube logo hieronder).